Over de fiets hulp

Hoe de fietshulp is ontstaan:

Nadat mijn schoonvader jarenlang in de fietsen wereld heeft gezeten kwamen we in zijn pensioen op het idee om een site te starten die mensen op weg helpt om allerlei mankementen aan de fiets zelf te repareren. In 2009 zijn we om tafel gaan zitten om een start te maken.

Toen toch nog even uitgesteld om de site te starten. Hij wou toch nog even wachten met het vrijgeven van alle kennis. Een fietsenmaker geeft zijn kennis toch niet zomaar aan het grote publiek. Na lange tijd toch door gezet en in 2011 zijn we de site gestart. Maar helaas heeft hij het allemaal toch niet mogen mee maken.

Nu na een moeilijke periode alleen de site verder opgezet om zijn ideeën waar te maken. De fietshulp draait nu al een tijdje met goede resultaten veel bezoekers die toch de weg naar onze handleidingen weten te vinden. En nu natuurlijk door werken naar een nog mooiere site. Wellicht nog een uitbreiding naar een eigen webshop om de onderdelen goedkoop te kunnen aanbieden aan onze lezers.

Hoe nu verder:

De fietshulp wil graag meer zijn dan alleen handleidingen. We zijn bezig om zelf een webshop te starten in fiets onderdelen die we rechtstreeks willen verkopen vanaf de groothandel. Daarnaast gaan we natuurlijk verder met het opzetten van handleidingen voor reparaties aan fietsen.

Naast als deze activiteiten willen we graag ook andere mensen aan het woord laten. Zo zijn we bezig om een onderdeel “fietsroutes” op te zetten. Dit onderdeel zal fiets routes bevatten met daarbij een beschrijving/beleving van een fietser die de route heeft gereden. Zo krijg je naast dat je de route hebt ook een idee wat je kunt verwachten. Ben je iemand die veel fiets routes rijdt. En lijkt je het leuk om hier een stukje over te schrijven laat dit dan weten op info@defietshulp.nl.

Je kan je stuk aanleveren in een doc bestand het liefst met een paar foto’s die tijdens de route zijn gemaakt. Uiteraard krijg je onderaan je artikel de ruimte om link naar je eigen blog of website te plaatsen.