Lekker fietsen met Marlou

image

Begin van mijn weekend

Vrijdagmiddag fietsen – de zon schijnt en de temperatuur is perfect. Ik vind het heerlijk om mijn weekend te beginnen met een fietstocht door het Twentse landschap. Lekker op de mountainbike en gaan!

Hier zit je binnen no time midden in de natuur. Ik fietste richting witte veen. Daarna ben ik richting de haarmühle gefietst, maar ik heb me laten verrassen door een mountainbike pad dat ik op de route tegen kwam. Ik kwam er snel achter dat het een pad voor gevorderden was, uitdagend!! Het gevoel dat ik bij zulke tracks krijg is maar moeilijk te beschrijven. Zo gaaf!

Toen ik weer op een weg uit kwam ben ik verder richting de haarmühle gefietst en vervolgens richting het haaksbergerveen. Af en toe wijk je af van de route omdat er weer een mountainbike pad aangegeven staat. Via het Buurse ben ik maar weer naar huis gefietst, en inmiddels heb je dan 40 km op de teller staan.

Wat genieten!

Wanneer stappen jullie op de fiets??lekker fietsen route

Ps: fiets met je oranje bril!

 

Route

Route gereden door: Marlou
Type fiets: Mountainbike
Afstand: 40km
Tijd: 2 uur

Fietsuniek